VIDEO NADZOR

Dok su se u prošlosti kamere videonadzora koristile isključivo za nadgledanje, danas je, prvenstveno zahvaljujući primjeni digitalne tehnologije, sustav videonadzora sastavni dio interaktivnog sustava tehničke zaštite. Vanjske ili unutarnje, skrivene ili za specijalne namjene,kamere mogu biti kontrolirane ručno ili automatski, pomoću detektora kretanja, a njihov se signal može pregledavati u stvarnom vremenu na monitorima koji prikazuju slike s 1 do čak 32 kamere, ili pak pohranjivati na tvrdi disk digitalnih snimača. Slika s digitalne video kameremože se ujedno, u stvarnom vremenu, prikazati i na televizoru, zaslonu računala i novijih GSM telefona, ili na Internet stranici, kojoj možete pristupiti s bilo kojeg računala ili GSM telefona koji imaju pristup Internetu.Videonadzor je veoma bitan segment sustava tehničke zaštite. Kod odabira videonadzora veoma je bitno utvrditi što je korisniku potrebno. Sustav videonadzora sastoji se od kamera, monitora, te uređaja za pohranu, prijenos i obradu podataka.

Kamere imaju vrlo važnu ulogu jer o njima ovisi kvaliteta slike. Pri odabiru kamera moramo paziti na nekoliko detalja, a to su:

- osvijetljenost područja (minimalno osvjetljenje, potpuni mrak, izravna svjetlost)

- namjena (odvračanje, prepoznavanje ili identifikacija osobe)

- izgled (klasična, kompaktna, mini i skrivena, pokretna, antivandal, itd.)

Osim kamera vrlo važnu ulogu imaju i DVR uređaji za pohranu, prijenos i obradu podataka.

Kod njih je bitno da nam pohrane video snimku na tvrdi disk (HDD) određenog kapaciteta koji se nalazi u samom uređaju ili može biti prijenosni. Osim toga bitno je da određeni video snimak možemo prebaciti na neki drugi medij (USB memoriju, CD-DVD snimač, itd.), da se uređaju može pristupati iz izdvojenih lokacija (unutar firme ili sa bilo kojeg mjesta na zemlji)

Mi u našoj ponudi imamo sve potrebno za odgovarajući videonadzor.24 satno snimanje, gledanje u realnom vremenu, sa bilo koje izdvojene lokacije na vašem prijenosnom računalu ili mobilnom uređaju, umrežavanje jednog ili više DVR uređaja unutar tvrtke.

 

UVJERITE SE I POSJETITE NAS U NAŠEM UREDU GDJE ĆE VAM NAŠI TEHNIČARI PREZENTIRATI I OBJASNITI RAD SVIH UREĐAJA KOJE IMAMO U PONUDI